Acasă Eveniment Târgul de Nunți Ghidul Miresei – ediția de iarnă

Târgul de Nunți Ghidul Miresei – ediția de iarnă

105
0

Te măriți anul acesta, sau, mă rog, te însori? Ai deja programată nunta, sau încă ești în căutare de local? Ți-ai comandat costumul de mire sau rochia de mireasă, sau încă nu ai ales modelul potrivit? Fiica ta, sau fiul tău se căsătoresc în curând și vrei să-i ajuți să aibă cea mai frumoasă nuntă din lume?  Sunteți nași de cununie și vreți să vă ocupați voi de toate? Pentru voi, și voi, și voi, vestea bună este că și în acest an are loc Târgul  de Nunți Ghidul Miresei, și acolo puteți să alegeți tot ce vă trebuie pentru a avea cea mai frumoasă nuntă din Univers!

Prima ediție din acest an a Târgului de Nunți Ghidul Miresei, ediția de iarnă, se va desfășura pe durata a trei zile, în perioada 21 – 23 februarie 2020, la Complexul Expozițional ROMEXPO din București. La fel ca la edițiile trecute, la Cel mai mare Târg de Nunți din România vor expune sute de firme din întreaga țară, cu toate cele necesare organizării celui mai frumos eveniment din viața unui om, Nunta. Veți putea alege dintre mii de modele de rochii de mireasă, costume de ceremonie, atât pentru miri și nași, cât și pentru domnișoarele de onoare și chiar simpli invitați, inele și verighete minunate, care mai de care mai frumoase și strălucitoare. De asemenea, găsiți decorațiuni de vis, clasice sau după ultima modă, dar și standuri ale unor firme ce oferă servicii foto-video, inclusiv servicii de sonorizare și formații muzicale.

Așa că voi, Mirii Anului 2020, socrii mari și socrii mici, nașii și domnișoarele de onoare, și nu numai, poftiți de mergeți la Târgul de Nunți Ghidul Miresei, ediția de iarnă, din 21-23 februarie. Veți găsi mii de oferte din toată țara, pentru toate gusturile, dar și toate bugetele, și veți putea profita de numeroase reduceri de preț și oferte speciale. Nu în ultimul rând, puteți beneficia de consiliere gratuită pentru organizarea evenimentului mult-așteptat, oferită de specialiști veniți din toate colțurile țării. Oricum, veți avea la Târgul de Nunți Ghidul Miresei o mulțime de surse de inspirație și veți afla și ultimele tendințe în materie de organizare de nunți! Mai multe informații veți afla de aici și de aici! Următoarele ediții ale Târgului de Nunți Ghidul Miresei vor avea loc la Brașov, 21-22 martie și Constanța, 28-29 martie, iar între 15 și 17 mai, din nou, la București.

Succces și, cu anticipație, Casă de piatră!