Acasă Eveniment Târgul de Turism al României 2020, ediția de primăvară

Târgul de Turism al României 2020, ediția de primăvară

173
0
TTR 2020

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2020 și-a deschis porțile astăzi, 20 februarie, la București. Organizat și găzduit ca în fiecare an de Romexpo, Târgul de Turism al României 2020, amenajat în pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo reunește într-un singur loc atât standurile agențiilor de turism și ale touroperatorilor, cât și ale zonelor turistice din România, prin intermediul Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Administrațiilor Publice Locale, Consiliilor Județene și Primăriilor.

TTR 2020 – ediția de primăvară

Dacă ești pasionat de călătorii și vrei să ai parte de o vacanță de neuitat în 2020, aici poți găsi ceea ce cauți, sau poți descoperi destinații incredibile la care nici nu te-ai fi gândit. Numai vizitând târgul și vei avea parte de adevărate lecții de geografie și istorie impresionante, precum și de spectacole artistice interesante, dar ofertele te vor asalta și-ți va fi probabil greu să alegi din marea lor diversitate. La mare căutare sunt, ca de obicei, ofertele early booking, care-ți acordă  discount de până la 50% la vacanțe pentru sezonul estival, în sute de destinații preferate de turiștii români, în țări ca Bulgaria, Grecia, Turcia sau Cipru, dar nu numai! Găsești însă vacanțe pentru toate perioadele din an și pentru toate gusturile. Relaxare sau aventură, sau și una și alta, cum dorești! Tradițional sau exotic, all inclusive sau doar cu mic dejun, cu transport asigurat sau mergi tu cu mașina ta, ai o mie de opțiuni la alegerea ta și numai a ta! Deja sunt pregătite oferte speciale și pentru vacanța de Paște!

ROMHOTEL 2020

Târgul de Turism al României 2020 durează patru zile, între 20 și 23 februarie. În același timp se desfășoară alături, în Pavilionul B1 Complexului Expozițional Romexpo, Expoziția ROMHOTEL, de piese de mobilier și echipamente necesare pentru buna funcționare a structurilor de primire și a unităților de alimentație publică și catering. La ROMHOTEL expun companii de specialitate din România și din străinătate, așa că vei putea afla cel mai noi tendințe din domeniu și dacă plănuiești să-ți modernizezi locația, sau să deschizi, poate, una nouă, aici vei bate palma cu furnizori de încredere, și vei rupe apoi gura târgului cu cele mai moderne și elegante dotări! De asemenea, la ROMHOTEL vor fi organizate conferințe pe subiecte de interes pentru domeniul HORECA, competiții de barista profesional, precum și cooking show-uri cu chefi celebri, demonstrații de servire și degustare a vinului, bartending și barista.

Ai timp destul până duminică, 23 februarie, să vizitezi și chiar să revizitezi atât Expoziția ROMHOTEL, cât și Târgul de Turism al României 2020, să-ți rezervi o vacanță cum alta nu mai fost sau să alegi cum să-ți reamenajezi restaurantul, barul sau clubul! Programul de vizitare, tariful de intrare și alte informații găsești aici și aici!

Succes!

Articolul precedentProfesorii buni îți pot schimba viața!
Articolul următorVotează și tu D.A.S. Târgoviște!