Acasă Consiliul Local Municipal Târgoviște Kituri de igienă pentru târgovișteni

Kituri de igienă pentru târgovișteni

189
0

Conform unui Comunicat de presă al Primăriei Târgoviște, cetățenii municipiului vor primi gratuit mănuși și măști de protecție de la municipalitate. Astfel, în completarea măsurilor de prevenire și combatere a COVID 19, dintre care amintim acțiunea fără precedent de igienizare a tuturor străzilor din municipiu, Primăria Târgoviște va începe de săptămâna viitoare să distribuie târgoviștenilor kituri de igienă. Fiecare locuitor al Municipiului Târgoviște va primi câte un kit ce va conține două perechi de mănuși și două măști de protecție. Distribuția măștilor și mănușilor de protecție va fi asigurată la domiciliul târgoviștenilor, de către angajații Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Târgoviște. Perioada de distribuție a fost aleasă pe baza afirmațiilor specialiștilor în domeniul sănătății, care estimează că vârful pandemiei de coronavirus în România va fi atins imediat după sărbătorile pascale.

Kitul de igienă cu 2 măști și 2 perechi de mănuși de protecție

Comunicatul Primăriei mai precizează că a fost aprobată, miercuri, 15 aprilie, de către Consiliul Local Municipal Târgoviște, ”rectificarea bugetară atât pentru distribuirea acestor materiale cât și pentru tot ceea ce însemnă intervențiile de combatere a pandemiei în timpul stării de urgență.

Tot în această perioadă, Primăria Târgoviște continuă ampla activitate de igienizare a străzilor din oraș, a unităților de învățământ, dar și celelalte activități de prevenire a răspândirii COVID-19.”

Le urăm succes în toate aceste acțiuni care trebuie să ne protejeze de riscul infecției cu temutul coronavirus și sperăm ca această epidemie să se stingă cât mai repede, pentru ca viața să revină cât mai repede la normal.

Articolul precedentEchipele de igienizare a străzilor în acțiune
Articolul următorManager de spital amendat cu 20000 de lei