Acasă Consiliul Local Municipal Târgoviște Luni, 10 aprilie, ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște. Citește aici...

Luni, 10 aprilie, ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște. Citește aici ordinea de zi!

47
0

Consiliul Local Municipal Târgoviște a fost convocat de către primarul Târgoviștei, Cristian Daniel Stan, într-o ședință extraordinară ce se va desfășura luni, 10 aprilie 2023, începând cu ora 8.30, în Sala de Consiliu.

Pe ordinea de zi figurează 8 puncte, după cum urmează:

Punctul 1 – PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Protocolului de colaborare dintre Ministerul Muncii  și Solidarității Sociale (MMSS) și Municipiul Târgoviște, judetul Dâmbovița, referitor la colaborarea instituțională în cadrul proiectului „HUB de servicii MMSS-SII MMS”, Cod MySmis 130963.

Punctul 2 – PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea unui contract de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Târgoviște alocat pentru programe sportive de performanță.

Punctul 3 – PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Târgoviște pe anul 2023.

Punctul 4 – PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Notei conceptuale și a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiții ”Decolmatarea Iazului Morilor și alimentarea cu apă a lacului din Parcul Chindia, județul Dâmbovița.”

Punctul 5 – PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Notei conceptuale și a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiții ”Consolidarea și creșterea performanței energetice a Liceului Voievodul Mircea – Corp C6 din Municipiul Târgoviște.

Punctul 6 – PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea H.C.L. nr. 290/30.08.2022 privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Renovarea energetică a Clădirii Primăriei Corp B din Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”.

Punctul 7 – PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea H.C.L. nr. 291/30.08.2022 privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Renovarea energetică a Școlii Gimnaziale Radu cel Mare din Târgoviște, județul Dâmbovița” în cadrul Planului Național de Redresare Rezilientă — Componenta C5 valul Renovării – Axa prioritară 2 — Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice.

Punctul 8 – PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru participarea Municipiului Târgoviște la Programul privind casarea autovehiculelor uzate, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu.

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentATENȚIE! O nouă campanie de mesaje false  în numele ANAF, prin care se solicită achitarea unor sume de bani până în data de 8 aprilie
Articolul următorAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor la infrastructura rutieră din Dâmbovița, 10 – 14 aprilie 2023