Acasă Anunț important Mâine, 15 martie, ședință extraordinară cu convocare de îndată a Consiliului Local...

Mâine, 15 martie, ședință extraordinară cu convocare de îndată a Consiliului Local Municipal Târgoviște. Citește aici ordinea de zi!

77
0

Consiliul Local Municipal Târgoviște se va întruni mâine, 15 martie 2023, de la ora 08:30, în ședință extraordinară de lucru, cu convocare de îndată, având pe ordinea de zi numai două puncte, după cum urmează:

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru pentru modificarea HCL nr. 205/29.06.2018 privind aprobarea documentației tehnico-economice, a indicatorilor tehnico-economici și a anexei privind descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată prin proiectul „ÎMBUNÄTÄTIREA INFRASTRUCTURII EDUCATIONALE PRIN EXTINDEREA, REABILITAREA, MODERNIZAREA ȘI ECHIPAREA SCOLII GIMNAZIALE „TUDOR VLADIMIRESCU” DIN TÂRGOVIȘTE, JUD. DÂMBOVIȚA”.

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Cererii de finanțare aferentă proiectului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din Municipiul Târgoviște.”

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentMeciul de volei feminin dintre CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj se află în atenția jandarmilor dâmbovițeni
Articolul următorAtelier de informare Eurodesk „Mobilități europene de tineret” la Colegiul Național Constantin Carabella din Târgoviște