Acasă Eveniment Festivalul Sanremo 2020, de azi la TVR 1, TVR 1 HD și...

Festivalul Sanremo 2020, de azi la TVR 1, TVR 1 HD și TVR+

216
0

Astăzi debutează a 70-a ediție a celebrului Festival Sanremo din Italia. Pentru fanii din România ai muzicii italiene și, implicit, ai celui mai mare eveniment muzical italian anual, desfășurat în stațiunea Sanremo din nord vestul Italiei, vestea bună este că în acest an vor putea urmări festivalul în direct la TVR 1 și TVR 1 HD, dar și online, pe TVR+.

Astfel, între 4 și 8 februarie, în fiecare seară, începând cu ora 21:45, cei care vibrați și acum la auzul minunatelor șlagăre italiene interpretate de artiști ca Al Bano și Romina Power, Toto Cutugno, Adriano Celentano, Richi e Poveri și mulți, mulți alții, puteți să participați comod, din fotoliul de acasă, la magia acestui festival de muzică italiană. Programul festivalului, lista completă cu artiștii debutanți și cei consacrați, cântecele ce vor fi interpretate și multe alte informații despre acest eveniment unic în  lume afla aici și aici.

Pagina web a festivalului Sanremo 2020

Vă mai spunem doar că Gala finală a ediției 2020 a Festivalului Sanremo, festival care a influențat încă de la prima ediție din 1950, muzica ușoară românească, va avea loc sâmbătă, 8 februarie, și va fi, bineînțeles, transmisă în direct pe TVR 1, TVR 1 HD, și pe TVR+, online. În cadrul galei vom afla cu toții câştigătorul Sanremo 2020, care va fi reprezentantul Italiei la Festivalul Eurovision 2020.

Fie ca cei mai buni să învingă, și repertoriul șlagărelor italiene care cuceresc pentru totdeauna sufletul și inima românilor să se mărească substanțial!

Articolul precedentMirunette Language Competition – Ediția 2020
Articolul următorMoțiunea de cenzură a fost adoptată!