Acasă Competiții Mirunette Language Competition – Ediția 2020

Mirunette Language Competition – Ediția 2020

45
0

Copilul tău are vârsta de cel puțin 10 ani și cel mult 17 ani și iubește limba engleză, pe care o studiază cu plăcere și interes? Atunci trebuie să afli de oportunitatea de a-și pune la încercare cunoștințele de limba engleză în cadrul concursului Mirunette Language Competition, organizat de Mirunette Education din București. Va avea numai de câștigat, atât prin testarea nivelului la care a ajuns, cât și prin șansa de a câștiga o mulțime de premii constând în gratuitatea Examenului Cambridge de la British Council, cărți interesante de la Editura Humanitas, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, bilete gratuite pentru parcuri de distracții, dar și alte premii surpriză care o să-l încânte. Marii câștigători vor primi ca premiu participarea la o tabără internațională ce se va desfășura chiar în Marea Britanie.

Înscrierile au fost deja deschise, de pe 20 ianuarie 2020, pentru toți elevii din România cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani. Înscrierile se fac online, până pe 1 martie 2020. Mai multe detalii privind condițiile de înscriere și participare și etapele concursului vei găsi aici.

Succes!

Nu uita că limba engleză și cultura britanică au fost, sunt și vor fi prețuite de români, indiferent de schimbările aduse de Brexit. Învățarea limbii engleze este o plăcere, dar și o necesitate, iar cultura Marii Britanii este o componentă însemnată a culturii universale. Prin studiul limbii engleze, copilul tău primește acces la o parte importantă a lumii moderne, precum și un avantaj care poate fi determinant în cariera sa viitoare.