Acasă Dezvoltare 30 de zile până la Crăciun

30 de zile până la Crăciun

70
0

Dacă ai uitat, acum îți aducem aminte, peste 30 de zile este Crăciunul! Această importantă sărbătoare creștină, Nașterea lui Isus Hristos, a devenit cu timpul și o mare sărbătoare laică, a bunătății, dăruirii, generozității.

În ciuda greutăților prin care trecem din cauza epidemiei de coronavirus, Crăciunul va fi celebrat de români așa cum se cuvine, cu bucurie și seninătate, smerenie și bunătate, grijă și dragoste pentru familie și apropiați. Dacă nu vor mai fi concerte și târguri aglomerate și înghesuială la cumpărături, vor fi cu siguranță destule de făcut și acasă, mai mult timp petrecut cu cei dragi, timp de reflecție și timp de organizare, timp de bilanțuri și timp de noi planuri, timpul speranței și timpul încrederii în noi și în semenii noștri, în frumoasa noastră națiune, națiunea română și în limba română, cea mai frumoasă limbă de pe glob.

Atâta pentru acum, am vrut doar să marcăm numărătoarea inversă până la Crăciun. E timp destul ca să-i scrii lui Moș Crăciun, să te pregătești să-i împlinești cuiva drag o dorință, să-ți împodobești bradul și sufletul de sărbători.

Totul va fi bine!

Foto: https://ro.wikipedia.org/wiki/Moș_Crăciun