Acasă Comunicat de presă Zi sau noapte, ei vin să ne salveze! ISU “Basarab I” Dâmboviţa...

Zi sau noapte, ei vin să ne salveze! ISU “Basarab I” Dâmboviţa își prezintă raportul săptămânal!

11
0

🗓 În perioada 15 – 22 aprilie 2024, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au acționat la 306 evenimente:
✅ 13 incendii (locuinţe, anexe gospodăreşti, vegetație uscată etc.),
✅ 9 acțiuni la accidente rutiere,
✅ 32 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de ușă, misiuni pirotehnice, asistență
persoane, salvări animale, asigurare zonă etc.);
🚑 252 cazuri medicale.

👨‍🚒 Pentru gestionarea tuturor solicitărilor primite, în toată această perioadă, peste 130 de pompieri au fost la datorie, zilnic, pregătiți să acționeze pentru protecția și siguranța persoanelor prin asigurarea intervenției operative.

🚒 Echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 192 misiuni de recunoaștere și informare preventivă în localități din raioanele de intervenție de pe raza județului Dâmbovița.

📲 Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Articolul precedentJandarmii dâmbovițeni în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Articolul următorAcțiuni desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în cadrul acțiunii preventive „SPEED”