Acasă Comunicat de presă Vaccinarea împotriva Covid-19 se desfășoară fără probleme, în județul Dâmbovița – 400...

Vaccinarea împotriva Covid-19 se desfășoară fără probleme, în județul Dâmbovița – 400 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgoviște au fost deja vaccinați

108
0

        Vaccinarea împotriva Covid-19 se desfășoară, fără probleme, de la începutul acestei săptămâni și în județul Dâmbovița. Deja aproximativ 900 de cadre medicale au fost vaccinate în cele cinci centre din județ, din care 400 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Corneliu Ștefan și vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, alături de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan și managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Claudiu Dumitrescu,  a vizitat, astăzi, 7 ianuarie 2021, centrul de vaccinare  situat în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, unde se desfășoară imunizarea cadrelor medicale.

Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat resursele necesare pentru a avea un centru de vaccinare bine pus la punct. Astăzi sunt 1940 de angajați din cadrul Spitalului Județean care se pot vaccina în acest centru. Până în prezent, aproape 400 de cadre medicale din cadrul Spitalului Județean s-au vaccinat.”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

     Alte patru centre de vaccinare anti-covid-19 își desfășoară activitatea în incinta spitalelor din Pucioasa, Moreni, Titu și Găești, în cadrul primei faze a imunizării populației împotriva noului Coronavirus. În fiecare cabinet, pot fi imunizate 6 persoane pe oră, așa cum prevede legea. 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul precedent134 de amenzi au fost date ieri în județ pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară
Articolul următorFSLI anunță că protestele sindicale din educație vor fi inevitabile!