Acasă Ajută și tu! ”Trimite un copil la școală!” Donează un ghiozdan cu rechizite unui copil...

”Trimite un copil la școală!” Donează un ghiozdan cu rechizite unui copil nevoiaș!

254
0

Oamenii buni fac fapte bune, nu-i așa? Redăm mai jos apelul de start al celei de-a cincea ediții a unei campanii umanitare deosebite, inițiată și derulată până acum cu succes de Asociația Give & Help din Târgoviște, condusă de neobosita doamnă Nicoleta Ioniță.

Este vorba despre campania ”Trimite un copil la școală!”, prin care oamenii buni dau copiilor cu posibilități materiale mai reduse șansa la educație, oferindu-le ghiozdane echipate cu rechizitele de bază, pentru ca începutul de an școlar să nu-i prindă fără ele! Chiar dacă este încă epidemie de coronavirus și anul școlar va începe poate cu o parte din copii învățând în sistem online, rechizitele și ghiozdanul aferent le sunt necesare și acum!

Aveți toate datele necesare în mesajul de mai jos, ascultați-vă inima și ajutați-i pe copiii care nu-și permit un caiet, un stilou, sau poate nici un creion colorat!

”Dăm startul campaniei „Trimite un copil la școală!” pentru al V-lea an consecutiv. De fiecare dată am echipat cu ghiozdane și rechizite cel puțin 50 de copii, uneori și 100 (în ultimii doi ani). Ce puteți face voi? Cum ne puteți ajuta? În primul rând să dați #share acestei postări. Apoi, puteți cumpăra un ghiozdan și să puneți în el cam tot ce ar folosi unui copil (penar, pixuri, culori, carioci, acuarele, 5 caiete de matematică, 10 dictando, bloc de desen, caiete de muzică, biologie, geografie). Le împachetați și trimiteți pe adresa noastră : strada Zorilor nr.20 Târgoviște, Dâmbovița, telefon 0735057386. Sau, puteți dona contravaloarea unui ghiozdan complet echipat, adică 150 de lei și ne ocupăm noi.

Cum? În contul RO49BRDE160SV38124331600, titular Asociația Give Help SWIFT/ BIC BRDEROBU.

Paypal paypal.me/nicoletaionita.

Revolut +40735057386.

Data limită 6 septembrie.#trimiteuncopillascoala#impreunafacembine

Nicoleta Ioniță, președinte al Asociației Give & Help Târgoviște

Pentru mai multe informații intrați din Facebook aici! Vom reveni săptămâna viitoare cu o serie de articole despre acțiunile umanitare ale Asociației Give & Help din Târgoviște coordonate de către doamna Nicoleta Ioniță, care merită cu prisosință aprecierea și sprijinul nostru, pentru faptele bune pe care le face de ani de zile!