Acasă Epidemie coronavirus Stai în casă! Stai acasă!

Stai în casă! Stai acasă!

222
1

Bună dimineața, prieteni! Stați acasă, pe cât posibil! Nu riscați să vă infectați cu teribilul coronavirus COVID 19, care seceră vieți pe tot mapamondul, când e așa ușor să stați, pur și simplu, în casă. Bravada, nesupunerea voită, ignoranța sau nepăsarea nu au ce căuta acum.

Cum să te plictisești în casă, când ai atâtea de făcut? Activitățile gospodărești trebuie efectuate și acum, bucătăria nu a fost degeaba utilată cu de toate și frigiderul nu a fost degeaba umplut cu toate bunătățile! Trebuie să faci și exerciții fizice, de trei ori pe zi, cel puțin zece minute! Așa o să te menții în formă și ai șanse să câștigi lupta cu… kilogramele!

Nu putem uita de spiritualitate, așa că îți propunem astăzi un film deosebit, filmul Ostrov, realizat în anul 2006 de către regizorul rus Pavel Lungin. Sinopsisul filmului Ostrov, conform Cinemagia, sună cam așa: ”1942. În timpul războiului, marinarul Anatoli și căpitanul său, Tihon, sunt surprinși în cursul nopții de soldați nemți în timp ce încarcă niște cărbune. Pentru a-i cruța viața, naziștii îi cer lui Anatoli să-l împuște pe Tihon. Acesta se agață disperat de viață și își împușcă colegul care cade în apă. Vaporul pe care se află este aruncat în aer de nemți, dar a doua zi Anatoli este găsit și salvat de călugării de la mănăstirea din apropiere. După 34 de ani, îl găsim pe Anatoli la mănăstire unde se face util servind drept fochist. Este urmărit în continuare de trădarea și crima săvârșită în tinerețe pentru care se căiește rugându-se necontenit în singurătatea ostrovului său.”

Vizionează sau revizionează acest film și nu uita să fii bun!

Filmul Ostrov din 2006
Articolul precedent9 persoane vindecate în județul Dâmbovița
Articolul următorStarea de urgență a fost prelungită cu 30 de zile