Acasă Afaceri Salonul Auto București trebuia să înceapă azi, dar a fost amânat!

Salonul Auto București trebuia să înceapă azi, dar a fost amânat!

16
0

Cel mai mare eveniment al industriei auto și cel mai complex eveniment comercial ce urma să înceapă astăzi în capitală, Salonul Auto București & Accesorii 2020, a fost amânat până la o dată ce nu a fost încă precizată. Așteptat cu nerăbdare de mii și mii de români, prestigiosul eveniment trebuia să se desfășoare între 8 și 18 octombrie 2020 și trebuia să dezvăluie, la fel ca la edițiile precedente, o mulțime de automobile noi ale celor mai prestigioase mărci de pe toate meridianele și ar fi asigurat, pentru cele 10 zile de desfășurare, suficiente surprize plăcute vizitatorilor de toate vârstele. Ar fi trebuit să găsim în standurile generoase ale SAB & Accesorii 2020, atât autoturisme de oraș și de teren, clasice, hibride și electrice, autovehicule utilitare ușoare și grele – camioane, remorci, componente și accesorii aferente lor, cât și motociclete, scutere, biciclete și accesorii, sisteme audio și de navigație, și tot ce ar avea nevoie un pasionat pentru ”tuningul” auto sau moto. În plus, urmau să-și prezinte produsele de ultimă generație firme producătoare de echipamente și utilaje pentru service-uri, vopsitorii și spălătorii auto, dar și de mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură și control al traficului rutier. Ca și la edițiile precedente, participau la eveniment o mulțime de societăţi de leasing și societăți de asigurare și tot ca la edițiile precedente urmau să aibă loc nu numai lansări de autovehicule și motociclete, ci și o mulțime de concursuri și workshopuri pentru publicul interesat.

Deocamdată evenimentul este în ”stand by”, organizatorii urmând să anunțe în curând noua dată a desfășurării. Poate că tot răul e spre bine pentru cei care mai au ceva timp să strângă sumele necesare achiziționării mașinii sau motocicletei visate!

Vom reveni, sperăm, cât mai repede, cu o știre mai bună, care să aducă detalii despre data când se va desfășura totuși Salonul Auto București & Accesorii 2020!

Foto & info: www.sab.ro