Acasă Poliția informează! Nu e de glumă! Respectați măsurile de protecție împotriva epidemiei de coronaviruus!

Nu e de glumă! Respectați măsurile de protecție împotriva epidemiei de coronaviruus!

91
0

Polițiștii dâmbovițeni acționează permanent pentru siguranța cetățenilor

La data de 7 octombrie a.c., pe raza județului Dâmbovița, au fost organizate 22 de acțiuni punctuale care au vizat și verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus.

Astfel, polițiștii, jandarmii și polițiștii locali au efectuat verificări în 75 de obiective și locații, fiind prezenți în zonele unde se formează aglomerări de persoane, piețe și restaurante.

De asemenea, în cadrul acțiunilor desfășurate au fost controlate 257 de mijloace de transport pentru verificarea respectării măsurilor impuse conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, pe parcursul zilei de ieri, au fost aplicate 214 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.505 lei.

Astfel de activități vor avea loc și în perioada următoare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară și distanțare socială.

Articolul precedentSalonul Auto București trebuia să înceapă azi, dar a fost amânat!
Articolul următorToate ”recordurile” de până acum au fost depășite: 3130 de noi cazuri de coronavirus în țară! 128 sunt în Dâmbovița!