Acasă Comunicat de presă Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii din Dâmbovița

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii din Dâmbovița

22
0

În zilele de 6 și 7 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat atât pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc, cât și pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dispozitivele curente fiind suplimentate.

Pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, au fost desfășurate 13 acțiuni punctuale și institute 30 de filtre, fiind angrenați polițiști de la structurile de rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, în colaborare cu jandarmii și polițiștii locali.

În cele două zile, polițiștii au fost solicitați să intervină la 102 evenimente, 63 dintre acestea fiind sesizate prin SNUAU 112.

De asemenea, au fost semnalate 72 de posibile infracțiuni, aproximativ 51,39% dintre acestea fiind sesizări din oficiu.

Acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței în trafic au continuat, fiind efectuate peste 140 de testări pentru depistarea conducătorilor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, oprite pentru control 570 de autovehicule și legitimate 714 persoane.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 422 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 120.000 de lei, dintre care 357 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și 65 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În urma activităților desfășurate pe linie rutieră, polițiștii au reținut 23 de permise de conducere, dintre care 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii dâmbovițeni vor continua misiunile pentru siguranța comunității.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentSoprana Cristina Fieraru și mezzosoprana Alina Dragnea, în concert alături de Orchestra Simfonică Muntenia la Târgoviște!
Articolul următorVerificările inspectorilor ITM Dâmbovița pe șantierele de construcții din județ au condus la aplicarea de amenzi de 676.000 de lei și chiar la sistări de activitate! 29 de angajați au fost depistați lucrând „la negru”!