Acasă Centrul Județean de Cultură Dâmbovița Soprana Cristina Fieraru și mezzosoprana Alina Dragnea, în concert alături de Orchestra...

Soprana Cristina Fieraru și mezzosoprana Alina Dragnea, în concert alături de Orchestra Simfonică Muntenia la Târgoviște!

34
0

„Stătea maica-ndurerată /

lângă cruce-nlăcrimată /

pe când Fiul suferea.”

În preajma sărbătorii Paștelui, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, pe data de 16 aprilie, cu începere de la ora 17:00, un concert simfonic aparte, susținut de membri ai Orchestrei Simfonice „Muntenia”.

„Stabat Mater”, de Giovanni Battista Pergolesi, este una dintre celebrele lucrări ale muzicii sacre, „un poem divin al durerii”, care surprinde imaginea Maicii Domnului în fața supliciului suferit de Fiul Său, atmosfera fundamentală a cântecului fiind solemnă și profundă.

Vă așteptăm, așadar, alături de soprana Cristina Fieraru și mezzosoprana Alina Dragnea, care, împreună cu artiști ai Orchestrei Simfonice „Muntenia” ne vor introduce în atmosfera specifică Paștelui, cu piese ale muzicii clasice special alese pentru această perioadă.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Articolul precedentDa, se fac angajări! Se caută meserii tot mai variate, de la croitor sau tapițer, la ifronist sau operator roboți industriali!
Articolul următorRezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii din Dâmbovița