Acasă Dezvoltare Revista Dilema veche a reapărut la chioșcurile de presă!

Revista Dilema veche a reapărut la chioșcurile de presă!

79
0

Merită, cu siguranță, semnalată reapariția la chioșcurile de presă a revistei de înaltă ținută intelectuală, Dilema veche. Chiar dacă titlul de deschidere este ”Praf și pulbere”, nu acesta este destinul revistei, ci dimpotrivă, fertilitatea de idei și gânduri! Pentru că sunt greu de găsit cuvinte pentru a descrie o asemenea bijuterie de revistă, ne limităm la a vă îndemna să cumpărați și să citiți Dilema veche, și la a cita mesajul redactorului șef, Sever Voinescu, prin care anunța, la începutul săptămânii, reapariția revistei tipărite:

”Celor cărora le-am lipsit, dar și celor cărora ne cîntau veseli prohodul, le dăm în continuare de citit și de gîndit o dată pe săptămînă. Tuturor le mulțumim că ne citesc. Mai ales, le mulțumim celor care ne-au ajutat să îndepărtăm puțin perspectiva dispariției revistei.

Ceea ce am sacrificat ca să putem reapărea rămîne în interiorul redacției, ca o poveste amară, dar edificatoare în multe sensuri. Acuma, vom vedea și dacă sutele de mesaje de îngrijorare și de solidaritate, sutele de idei și declarații de sprijin înseamnă mai mult decît vorbe.

Puteți ajuta Dilema veche concret într-un singur, simplu fel. Cumpărați revista! Abonați-vă la Dilema veche! Atît și nimic mai mult.” Sever Voinescu