Acasă Poliția informează! Purtați masca de protecție, respectați măsurile stabilite de autorități!

Purtați masca de protecție, respectați măsurile stabilite de autorități!

117
0

Verificări privind respectarea măsurilor de protecție pentru prevenirea COVID-19

Pe parcursul zilei de ieri, 26 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat noi acțiuni de verificare, în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în piețe, târguri, terase, dar și în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitățile sunt desfășurate sub autoritatea Instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte structuri teritoriale, scopul vizat fiind siguranța cetățenilor.

Astfel, peste 2.800 de persoane au fost legitimate și au fost verificate 115 societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, 297 de persoane au fost identificate că nu respectă măsurile de protecție individuală, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 7.250 de lei.

Pentru ca deplasările efectuate cu mijloacele de transport public în comun să se realizeze în condiții de siguranță, polițiștii au controlat 143 de astfel de autovehicule.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile unde este obligatoriu, prevăzute de legislația în vigoare, precum şi în mijloacele de transport.

Respectați măsurile impuse de autorități atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și pentru siguranța celor din jur!

Articolul precedentMarțea neagră: 104 decese ale unor pacienți cu coronavirus în țară în ultimele 24 de ore!
Articolul următorDSP Dâmbovița raportează încă 97 de cazuri de coronavirus în județ