Acasă Poliția informează! Polițiștii dâmbovițeni verifică zilnic respectarea măsurilor impuse de contextul epidemiei de coronavirus

Polițiștii dâmbovițeni verifică zilnic respectarea măsurilor impuse de contextul epidemiei de coronavirus

95
0

Polițiștii dâmbovițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul actual

Pe parcursul zilei de ieri, 12 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte instituții cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice, au desfășurat activități în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în centrele comerciale, piețe, dar și în mijloacele de transport în comun, pentru a verifica modul în care se respectă restricțiile impuse și măsurile de protecție sanitară, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

Astfel, forțele de ordine au legitimat peste 1.800 de persoane și au controlat 124 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, a fost verificat și modul în care se realizează transportul public în comun, polițiștii controlând peste 60 de astfel de mijloace de transport.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, echipele de control au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei.

Forțele de ordine vor fi acționa în continuare pentru siguranța și sănătatea cetățenilor.

Vă recomandăm să manifestați un comportament responsabil, respectați distanțarea fizică și purtați masca de protecție!

De asemenea, vă reamintim de TEL VERDE – 0800800165, număr la care puteți sesiza nereguli privind nerespectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Articolul precedentUn deces și 59 de persoane infectate cu coronavirus raportate azi în Dâmbovița!
Articolul următorStarea de alertă se prelungește cu încă 30 de zile. Noi măsuri de protecție au fost adoptate.