Acasă Epidemie coronavirus Un deces și 59 de persoane infectate cu coronavirus raportate azi în...

Un deces și 59 de persoane infectate cu coronavirus raportate azi în Dâmbovița!

114
0

BULETIN DE PRESĂ 13.10.2020

      Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 4.725 (59 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 3.828

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 168 (ultimul deces, bărbat 76 ani)

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 1.073

•     Persoane aflate în carantină instituționalizată: 2

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 460

•     Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital) : 222

          Echipajele ISU „Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au fost solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost efectuate de către personalul ISU „Basarab l” Dâmbovița 7 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești precum și 7 misiuni de decontaminare. De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a efectuat 38 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 4 misiuni privind recoltarea/transportul probelor biologice.

          Forţele de ordine din MAI sunt la datorie atât în scop preventiv cât și pentru verificarea modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.  

            Având în vedere numărul mare de cazuri înregistrate în ultimele zile, solicităm atât cetățenilor cât  și agenților economici din județul nostru să respecte cu strictețe si responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială, prevăzute de legislația în vigoare, dar și măsurile instituite prin hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentGrupare infracțională specializată în traficul de migranți destructurată de polițiști
Articolul următorPolițiștii dâmbovițeni verifică zilnic respectarea măsurilor impuse de contextul epidemiei de coronavirus