Acasă Ajută și tu! Platformă online de ajutare a spitalelor

Platformă online de ajutare a spitalelor

100
1

Dragi cititori, a sosit momentul încrederii, înțelegerii, responsabilității și solidarității.

Momentele de cumpănă prin care trece România, deodată cu aproape toată planeta pot fi depășite cu calm și acțiune rapidă, eforturi și determinare, disciplină și devotament, profesionalism și competență. Toate acestea nu sunt, totuși, îndeajuns. Lipsurile de până acum trebuie urgent acoperite! Medicii și asistenții medicali, în primul rând, dar și asistenții sociali, polițiștii, jandarmii și toți ceilalți implicați în uriașul efort de evitare de pierderi de vieți omenești și de stăvilire a epidemiei de coronavirus COVID 19 au nevoie de echipamente de protecție, aparatură  medicală, echipamente și consumabile medicale, produse de igienă și multe altele. Putem cu toții să contribuim cu câte puțin, pentru a acoperi cât mai repede necesarul în fiecare unitate medicală ce luptă cu epidemia.

Felicitări tuturor celor care au și făcut deja o donație sau au contribuit altfel la eforturile de limitare și combatere a acestei epidemii. Putem să fim mai mulți, și de aceea vă prezentăm o inițiativă foarte bună a antreprenorilor români din organizațiile și comunităților de afaceri  The Entrepreneurship Academy, Educativa, 2Performant și MSM. Printr-un site special numit simplu  ajutorspitale.entreprenation.ro lansat recent de ei, acum inițiativele și eforturile individuale de ajutorare pot fi concentrate, pentru a ajuta spitalele în care se dă lupta cu epidemia de coronavirus, cu rezultate proporțional mai mari. Citiți cu atenție secțiunile acestui site și răspundeți prezent chemării venite din suflete de români.

Accesați acum siteul ajutorspitale.entreprenation.ro pentru că, așa cum spun inițiatorii acestei paltfome de acțiune:

”Împreună suntem mai puternici în lupta împotriva COVID-19!

Azi avem mai mult ca niciodată nevoie unii de ceilalți, deși trebuie să păstrăm distanța fizică pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jur. Este momentul pentru mobilizare, cu cât epidemia este mai rapid controlată, cu atât ne vom putea întoarce cu toții la o viață normală.

Entreprenation.ro este o inițiativă a organizațiilor și comunităților The Entrepreneurship Academy, Educativa, 2Performant și MSM. În contextul actual al evoluției crizei generate de noul coronavirus în România, venim în anticiparea unei crize profunde medicale, sociale și economice, cu o platformă de colectare de probleme și resurse, ce vor fi apoi prioritizate și soluționate cu ajutorul comunității de business și a studenților la The Entrepreneurship Academy.

Aici ne concentrăm cu prioritate pe probleme și soluții pentru sectorul medical, atât de greu încercat în această perioadă.”

Sperăm că te vei convinge că merită să te implici!

Nu uita:

Totul va fi bine! Și cu ajutorul tău!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here