Acasă Afaceri PAS Târgoviște – o mică afacere produce… fericire!

PAS Târgoviște – o mică afacere produce… fericire!

2473
2
Magazinul Pas Târgoviște
Magazinul Pas Târgoviște

Prima categorie tematică pilon pe care se sprijină proiectul jurnalistic independent www.sebitoriale.ro este reprezentată de ”Afaceri”, în sensul cel mai bun al cuvântului. Adică în sensul de producție de bunuri sau ofertă de servicii ce aduc beneficii nu numai întreprinzătorilor respectivi, ci, mai ales societății, pentru că satisfac la standarde de calitate ridicate și prețuri corecte nevoi reale ale târgoviștenilor și dâmbovițenilor, în general. Vom prezenta deci, în fiecare săptămână, diverse afaceri care au atins sau vor să atingă succesul, cu vechime sau aflate la începutul entuziast, în principal din Târgoviște și județul Dâmbovița.

Începem astăzi această serie de articole destinată prezentării unor afaceri reale din Târgoviște și județul Dâmbovița, cu o firmă mică, de servicii, care produce, însă, bucurii și fericire celor care apelează la serviciile ei. Este vorba despre firma PAS Târgoviște, al cărui sediu mic și cochet îl găsiți undeva între colegiile naționale Ienăchiță Văcărescu și Economic. Fondată în 2018 de către Silvia și Alin, doi tineri frumoși și cu experiență de peste zece ani în educație, divertisment pentru copii, dar și etichetă, stil și modeling, firma are mai multe lucruri de oferit decât pare la prima vedere.

Dacă nu știi despre ce e vorba și doar treci pe acolo și intri în micuțul lor magazin, rămâi uimit de cât de multe lucruri frumoase și strălucitoare poți găsi pentru a decora o cameră, un apartament, o casă întreagă, o clasă, o sală de ceremonii chiar, pentru absolut orice fel de petrecere. Căci acesta este principalul lor obiect de activitate, comercializarea de produse pentru petreceri: baloane, panglici, ghirlande, șervețele, fețe de masă, pahare, farfurii și tacâmuri cu diverse personaje îndrăgite de copii și părinții lor, deopotrivă, invitații, felicitări, etichete, autocolante, insigne, lumânări ornamentale, cu cifre și mesaje de felicitare și câte și mai câte! Pălării de toate felurile, baghete magice, nasuri de clovn, peruci, ochelari, coronițe și bentițe tematice. Iar pentru fiecare fel de produs există chiar și zeci de variante de culoare și inscripționare! De exemplu, numai pentru baloane ornamentale de botez au peste 100 de modele diferite!

Când ai de organizat o petrecere pentru fiul, fiica, mama, tata, soția, soțul, bunicul, bunica, nașul, nașa, ȘEFUL sau ȘEFA, nu trebuie să mai alergi în zeci de locuri pentru ca să aduni toate de care ai nevoie. Mergi la magazinul lui Silvia și Alin și găsești cu siguranță tot ce vrei! I-am găsit la datorie într-o dimineață de decembrie și mi-au spus mai multe despre întreprinderea lor. Am aflat astfel că la ei este singurul loc de unde poți lua baloane umplute cu heliu, cu cifre, litere, mesaje de felicitare, de diverse mărimi, modele și culori, chiar și personalizabile. Pentru că o mare parte din obiectele pentru petreceri pe care le găsești la magazinul lor pot fi personalizate, astfel încât să dai nota ta de originalitate aniversării fericite a persoanei dragi. I-am văzut în acțiune, onorând o comandă de baloane plutitoare a unor tineri părinți și am înțeles că pentru ei munca este nu numai îndatorire ci și pasiune, mai ales când e vorba de cei mici.

Am prezentat numai o parte din ce oferă această mică afacere locală. Silvia și Alin au fost printre primii animatori de la primul centru de joacă pentru copii din Târgoviște și, dacă atunci au profitat de o oportunitate, treptat, munca s-a transformat în pasiune, o pasiune la care nu au putut renunța. Așa că și acum, amândoi dau viață unor personaje de poveste, spre deliciul micilor sărbătoriți și al invitaților. Când i-am cunoscut, acum câțiva ani, erau mai des Albă ca Zăpada, respectiv, Zorro, dar astăzi oferă animație cu peste 80 de personaje diferite. În afara clasicelor prințese și prinți, Spiderman sau Batman, Alin și Silvia pot însufleți la petrecerea ta personaje moderne ca Iron Man, Captain America, atotputernicul Thor, Eroi în pijamale, Vampirina, Buburuza și Motanul Noir. Ei nu doar apar costumați în personajele respective ci oferă programe de animație a petrecerii dinamice, distractive și educative, totodată. Sunt programe realizate chiar de ei, unice în țară, care includ muzică și dans, o mulțime de jocuri interactive, dar și experimente științifice, cu gheață carbonică, de exemplu. Personajele lor știu și trucuri de magie care îți uimesc și distrează invitații, la fel ca și trucurile cu baloane de săpun și programul de o oră al cărui nume spune tot: Bubble Show! Adaptându-se mereu la preferințele copiilor, Silvia și Alin pot anima petrecerea micuțului tău chiar și cu un atelier de… slimeuri, (mâzga aia gelatinoasă de diverse culori și texturi!), distracția la modă pe întreaga planetă! Binențeles că poți apela și la serviciile de pictură pe față, de n-o să-ți mai recunoști o vreme propriul copil! Mai mult, în magazinul lor găsești seturi de deghizare rapidă, foarte apreciate de cei mici și de adolescenți.

Nu în ultimul rând, Silvia și Alin se ocupă și de decorarea firmelor, în special cu ghirlande de baloane colorate. Câteva magazine recent deschise în Târgoviște au apelat la serviciile lor și rezultatele au fost excelente, dovadă fotografiile care au fost ”share-uite” la greu pe Facebook și Instagram!

Magazinul Pas Târgoviște
Magazinul Pas Târgoviște

Am vorbit poate prea la superlativ despre această aparent mică afacere locală, dar cei care ați beneficiat de produsele sau serviciile oferite de PAS Târgoviște știți că laudele sunt justificate. Silvia și Alin, cu modestie, farmec și bun simț au construit o afacere bazată pe pasiune, emoție și dăruire, cum rar întâlnești la noi sau în altă parte. Merită să se știe de ei, de entuziasmul și bucuria cu care muncesc împreună, într-o întreprindere originală și de succes!

Articolul precedentVizitează și tu Târgoviștea, ce mai stai pe gânduri!
Articolul următor”Da, Virginia, Moş Crăciun există!”