Acasă Afaceri O nouă ediție a Bursei locurilor de muncă va avea loc pe...

O nouă ediție a Bursei locurilor de muncă va avea loc pe 17 mai, la Casa Tineretului din Târgoviște

24
0

Bursa generală a locurilor de muncă – intermediere între cerere si ofertă!

Într-o lume aflată într-o permanentă schimbare, piața muncii se reinventează continuu.

Dinamismul economic, fluctuațiile cererii pe diferite sectoare sau progresul tehnologic sunt doar câteva din aspectele ce influențează modul în care angajatorii și candidații interacționează.

Bursa generală a locurilor de muncă se prezintă ca un răspuns la aceste provocări, fiind un instrument esențial atât pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru angajatori în căutarea candidaților potriviți.

Angajatorii beneficiază de  oportunitatea de a întâlni un număr mare de candidați într-un interval scurt, de creșterea vizibilității brandului companiei precum și de scurtarea procesului de recrutare.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au acces la numeroase oferte de muncă, pot interacționa direct cu angajatorii și  pot beneficia de sprijin din partea specialiștilor AJOFM Dâmbovița în vederea întocmirii planului privind cariera.

Bursa generală a locurilor de muncă se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița, este organizată în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița.

Evenimentul va avea loc în data de 17 mai 2024, începând cu ora 10.00 la Târgoviște în incinta Clubului Studenților.

Angajatorii pot depune situația privind locurile de muncă vacante la sediul AJOFM Dâmbovița din Târgoviște, str. Tudor Vladimirescu nr. 34A, la punctele de lucru ale agenției din Pucioasa, Găești, Moreni, Titu si Băleni sau le pot transmite pe adresa de e-mail.

Persoane de contact:

  • Stanca Daniela       – 0732100361
  • Arsene Ion             – 0732100378

Participarea la acest eveniment este gratuită, atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Articolul precedentEvaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele trei luni ale anului 2024 
Articolul următorAmplă acțiune de control pe drumurile publice din județul Dâmbovița, desfășurată de polițiștii rutieri