Acasă Comunicat de presă Miercuri, 25 octombrie 2023 – Ziua Porților Deschise la Tribunalul Dâmbovița pentru...

Miercuri, 25 octombrie 2023 – Ziua Porților Deschise la Tribunalul Dâmbovița pentru celebrarea Zilei Europene a Justiției Civile

114
0

Tribunalul Dâmboviţa organizează  miercuri, 25 octombrie 2023, între orele 9.00-13.00, la sediul său, Ziua Uşilor Deschise, pentru a celebra Ziua Europeană a Justiţiei Civile.

Ziua Europeană a Justiţiei Civile, organizată în întreaga Europă la iniţiativa Consiliului Europei şi a Comisiei Europene, are ca scop informarea cetăţenilor cu privire la drepturile pe care le au şi furnizarea informaţiilor necesare exercitării lor, în vederea corectei înţelegeri a funcţionării sistemului judiciar.

Agenda evenimentului cuprinde vizitarea instanţei, prezentarea activităţii desfăşurate de compartimentele auxiliare,  precum şi a etapelor procesuale până la soluţionarea unei cauze, distribuirea de materiale informative, de modele de cereri şi de broşuri de prezentare a instanţei.

Invitaţia se adresează elevilor, studenţilor, reprezentanţilor societăţii civile, jurnaliştilor şi tuturor celor interesaţi să se informeze cu privire la specificul activităţii instanţelor.

PURTĂTOR DE CUVÂNT, Judecător Georgiana Muraru

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentÎn weekend, polițiștii dâmbovițeni au fost, ca întotdeauna, la datorie! Au fost instituite 40 de filtre, au fost legitimate peste 1.200 de persoane, au fost oprite pentru control 1.043 autovehicule și s-au aplicat 478 de sancțiuni contravenționale!
Articolul următor10 permise de conducere reținute și 9 certificate de înmatriculare retrase de către polițiștii dâmbovițeni în prima zi a săptămânii!