Acasă Comunicat de presă 10 permise de conducere reținute și 9 certificate de înmatriculare retrase de...

10 permise de conducere reținute și 9 certificate de înmatriculare retrase de către polițiștii dâmbovițeni în prima zi a săptămânii!

58
0

Acțiuni pentru siguranța comunității

Pe parcursul zilei de ieri, 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat 8 acțiuni punctuale, în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind instituite 15 filtre.

În cadrul misiunilor desfășurate, au fost legitimate 267 de persoane, controlate 180 de autovehicule și testați 72 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 186 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 33.460 de lei. Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 151, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere pe drumurile publice.

Alte 33 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Foto: Sebitoriale 

Articolul precedentMiercuri, 25 octombrie 2023 – Ziua Porților Deschise la Tribunalul Dâmbovița pentru celebrarea Zilei Europene a Justiției Civile
Articolul următorPovestea unui vis împlinit