Acasă Carte Lansare de carte la Muzeul de Istorie din Târgoviște: „Dincolo de porți”...

Lansare de carte la Muzeul de Istorie din Târgoviște: „Dincolo de porți” (autor Luci Coarnă) sau povestea dramatică a unui român care a dorit libertatea cu orice preț

64
0

Sâmbătă, 25 martie 2023, de marea sărbătoare creștin-ortodoxă Bunavestire, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, și Editura Cetatea de Scaun din Târgoviște vă invită la un eveniment literar, la Muzeul de Istorie din Târgoviște.

De la ora 11:00, are loc lansarea romanului „Dincolo de porți”, semnat de Luci Coarnă. Este un roman bazat pe fapte reale, o poveste de viață despre curajul unui om de a înfrunta orice obstacol pentru a ajunge într-o lume liberă de comunism.

Romanul, sugestiv intitulat „Dincolo de porți”, este, de fapt, povestea dramatică a zeci de mii de români care au încercat – iar mulți au și reușit, cum este cazul eroului cărții, să rupă „lanțurile” și, cu riscul de a ajunge într-o închisoare sau chiar în mormânt – în caz de nereușită, să simtă și să trăiască libertatea.

Autoarea, doamna Luci Coarnă, va vorbi nu numai despre „aventura” eroului cărții, care este chiar soțul dumneaei, dar și despre „aventura” scrierii acestui roman, lucrare în care nu aveau cum nu să fie prezente emoția și suspansul, fiind vorba despre o poveste inspirată din fapte reale. 

Evenimentul se va bucura de prezența invitaților: Mihai Șerbănescu, Bogdan Petry și Aurora Solomon.

Ansamblul „Florile Malului” (coordonatori: Costi Florin Ganga și Gabriel Stoica) va încânta invitații cu un scurt program artistic.

Vă așteptăm sâmbătă, 25 martie 2023, ora 11:00, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, Calea Domnească, nr. 189.

Consiliul Județean Dâmbovița – Compartimentul Imagine, Relații Externe

Articolul precedentAccident rutier pe DN 72, la Viișoara!
Articolul următorCompetiții organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița cu prilejul Zilei Poliției Române