Acasă Poliția informează! Competiții organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița cu prilejul Zilei Poliției...

Competiții organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița cu prilejul Zilei Poliției Române

19
0

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru a celebra Ziua Poliţiei Române, astăzi, 22 martie, s-a desfășurat festivitatea de premiere a câștigătorilor competițiilor de tir sportiv, minifotbal, tenis de masă, tenis de câmp și conducere defensivă.

Astfel, 16 echipe s-au întrecut pentru un loc pe podium la competiţia de fotbal. Câştigătoare a fost echipa Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu, pe locul II clasându-se echipa Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar pe locul III echipa I.P.J Dâmboviţa.

De asemenea, săptămâna trecută, s-au desfășurat competițiile de tir sportiv, conducere defensivă, tenis de câmp și de masă.

Trofeul pentru concursul de tenis de masă a fost adjudecat de comisar de poliție Marin Costin din cadrul Serviciului Cabinet, în vreme ce locul II a fost ocupat de agent șef principal de poliție Andrei Bogdan de la structura de cazier, iar locul III de agent șef principal de poliție Năstăsescu Adrian din cadrul Poliției Orașului Titu.

Totodată, cel mai bun jucător de tenis de câmp a fost comisar de poliție Gogioiu Răzvan din cadrul Serviciului de Investigații criminale, pe locul al doilea s-a clasat agent șef de poliție Simion Marian din cadrul Serviciului Rutier, iar locul al treilea a fost ocupat de un polițist de la Serviciul Operațiuni Speciale.

La competiția de tir sportiv, dintre cei 25 de participanți, primele locuri pentru calibrele 7×65 mm, 9×18 mm și 9×19 mm, au fost câștigate de agent șef principal de poliție Rădoi Ștefan de la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte, comisar șef de poliție Vlăducă Bogdan din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, respectiv agent șef principal de poliție Rotaru Cornel de la Serviciul Județean Poliție Transporturi.

În ceea ce privește concursul de conducere defensivă, primul loc a fost atribuit agentului șef principal de poliție Matei Aurelian din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, locul al doilea a fost ocupat de agent șef adjunct de poliție Miron Denisa de la Poliția Orașului Titu, iar pe cel de-al treilea loc s-a clasat agent de poliție Andrei Daniel din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște.

Prin aceste competiţii se urmăreşte întărirea spiritului de echipă, necesar desfăşurării în bune condiţii a activităţilor poliţieneşti.

Transmitem felicitări colegilor noștri pentru spiritul competitiv de care au dat dovadă!

Articolul precedentLansare de carte la Muzeul de Istorie din Târgoviște: „Dincolo de porți” (autor Luci Coarnă) sau povestea dramatică a unui român care a dorit libertatea cu orice preț
Articolul următor„ŞTIU ŞI APLIC” – concurs școlar pe teme de securitate și sănătate în muncă