Acasă Sebitorial La revedere, 2019! Bine (că) vei veni, 2020!

La revedere, 2019! Bine (că) vei veni, 2020!

163
0

Mai sunt câteva ore și anul 2019 se va încheia, ca și anii precedenți, cu focuri de artificii, pahare cu șampanie și confetti, urări, săruturi, vise și promisiuni. Cine a avut timp și chef de bilanțuri, le-a făcut deja, cine nu, le va face mai încolo, poate doar parțial, poate deloc. Anul nou poate să vină și așa, și sigur vine!

Unii își planifică afacerile, alții își planifică deja vacanțele, unii luptă pentru fericire, alții pentru sănătate, alții pentru bani, alții pentru putere. Unii vor dragoste, alții vor sport, unii vor politică, alții vor liniște, alții vor pace. O s-o luăm de la capăt, ca de obicei, mai buni, mai înțelepți, mai sinceri? Ne vom împăca la anul cu dușmanii, cum scrie la carte? Vom schimba ce trebuie schimbat, ne vom dezvolta personal? Vom înainta pe teritorii necunoscute sau vom rămâne în rutinele pe care 2019 le-a șlefuit? Vom obține victoriile mult visate, sau ne vom mulțumi cu locul doi, sau trei, sau… ? Vom găsi antidot la singurătate, la tristețe sau alte suferințe? Vom depăși obstacolele, vom dărâma barierele, vom avea muniție sufletească suficientă pentru clipele grele de deznădejde?

Poate că da, poate că ba! Acum e vreme de sărbătoare, petrecerea începe peste doar câteva ceasuri! Muzică, dans, veselie, fericire!

La revedere, 2019! Bine (că) vei veni, 2020!

La mulți ani!

P.S. Cei născuți pe 29 februarie, pregătiți-vă, vine anul potrivit pentru o petrecere aniversară!

Articolul precedentTu ce faci cu 20 % din impozitul pe profit?
Articolul următorA doua zi după a doua zi