Acasă Sebitorial A doua zi după a doua zi

A doua zi după a doua zi

92
0

În a doua zi a noului an, simetric încifrat ca 2020, chiar și cele mai îndârjite petreceri de Revelion s-au sfârșit. Euforia a trecut sau e pe cale să treacă, mahmureala, la fel. Ritmul cotidian se înstăpânește firesc, activitățile zilnice se învârt din nou în jurul scopurilor propuse, orarul e iar agățat la loc de cinste și e urmat pe cât e posibil.

Câțiva fericiți își prelungesc vacanța, booking și turistinfo fiind, probabil de mare folos. Alții s-au întors deja la serviciu, cu forțe proaspete și amintiri frumoase de povestit cu însuflețire. Orașul se animă din ce în ce mai mult, rămășițele petardelor și alte ambalaje greșit aruncate sunt strânse de gunoieri, forfota urbană crește, traficul auto, și mai și!

E a doua zi după a doua zi, nu mai e de glumă! Planurile minunate trebuie puse în aplicare, visele de anul trecut trebuie împlinite, luptele crâncene trebuie duse pe mai departe, speranțele sunt imperios necesare și în acest an. Profit sau sănătate, iubire sau un simplu adăpost, o mașină nouă sau un examen de luat, fiecare are câte ceva de obținut, mai ușor sau mai greu.

Să fiți sănătoși și să vă obțineți idealurile, oriunde v-ați afla!

La mulți ani!