Acasă Compania de Apă Joi, 8 decembrie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă temporar în unele...

Joi, 8 decembrie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă temporar în unele zone din comunele Răzvad și Aninoasa!

85
0

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că din cauza unor revizii la rețeaua de energie electrică efectuate de ELECTRICA se va întrerupe alimentarea cu apă în data de 08.12.2022, între orele 08:00-16:00, in următoarele zone:

  • pe strada Gura Văi din comuna Răzvad, sat Valea Voievozilor;
  • în zona Mănăstirea Dealu, Valea Sasului și General Heruvim din comuna Aninoasa și SPAU – rile de pe str. Via Solarino.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentAcțiunea de ieri a polițiștilor de la rutieră și ordine publică a dus la aplicarea a 123 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 41.538 de lei!
Articolul următorConcert extraordinar de Crăciun al Orchestrei Simfonice „Muntenia”, pe 17 decembrie, la Clubul Studenților din Târgoviște