Acasă Centrul Județean de Cultură Dâmbovița Concert extraordinar de Crăciun al Orchestrei Simfonice „Muntenia”, pe 17 decembrie, la...

Concert extraordinar de Crăciun al Orchestrei Simfonice „Muntenia”, pe 17 decembrie, la Clubul Studenților din Târgoviște

97
0

Crăciunul, cea mai importantă sărbătoare creştină, reprezintă un timp al bucuriilor, al entuziasmului și al magiei, pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârstă.

E vremea în care găsim răgazul de a ne bucura de prezent mai mult decât în oricare altă perioadă.

Cu acest gând, de tihnă și introspecție sufletească, vă invităm la concertul extraordinar de Crăciun, susținut de Orchestra Simfonică „Muntenia”, dirijor Constantin Grigore.

Așadar, pe data de 17 decembrie, începând cu ora 17:00, vă așteptăm la Clubul Studenților pentru a ne bucura de magia Sărbătorilor de iarnă, alături de invitații speciali: tenorii Vlad Miriță, Alin Stoica, Giorgio Martin și sopranele Amelia Antoniu și Adelina Cociobanu.

Accesul publicului se va face pe baza invitației care poate fi ridicată de la sediul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, începând cu data de 8 decembrie 2022.

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Articolul precedentJoi, 8 decembrie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă temporar în unele zone din comunele Răzvad și Aninoasa!
Articolul următorPovestea unui exemplu de putere… „Părinte este cel care te creşte, nu cel care te face şi te abandonează!”