Acasă Comunicat de presă Jandarmii vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările cultural-artistice și tradiționale ocazionate...

Jandarmii vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările cultural-artistice și tradiționale ocazionate de sărbătoarea religioasă Sf. Dumitru

53
0

Jandarmii dâmbovițeni vor fi la datorie în zilele de 25 și 26 octombrie a.c., astfel încât cetățenii, care vor participa la manifestările publice ce vor avea loc în județul nostru, să petreacă în condiții de siguranță.
Jandarmii vor acționa în 3 localități dâmbovițene, unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice și tradiționale, astfel:

 • în ziele de 25 și 26 octombrie a.c., în orașul Fieni (cartierul Costești), la târgul anual prilejuit de sărbătoarea religioasă Sf. Dumitru;
 • miercuri, 26 octombrie a.c., la târgul anual tradițional de Sf. Dumitru, ce va avea loc în comuna Băleni, precum și la târgul anual din comuna Vișinești, punctul “Mățăoana”.
  Totodată, în noaptea de 25/26 octombrie a.c., la manifestările tradiționale – “Focul lui Sumedru”, jandarmii vor avea în atenție localitățile din partea nordică a județului Dâmbovița (Valea Dâmboviței și Valea Ialomiței).
  Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea consumului și traficului de substanțe interzise, precum și a faptelor de natură antisocială.
  Pe această cale, adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:
  • să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • să acorde atenție copiilor pentru a nu se rătăci în mulțime;
  • să respecte măsurile stabilite de organizatori și autorități pe timpul derulării evenimentelor;
  • să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.
  Informare, Relații Publice şi cu Publicul
Articolul precedent”Libertate”, cel mai recent film al regizorului Tudor Giurgiu, ajunge mâine la Târgoviște, la Cinema Independența! Personalul militar poate lua bilete la jumătate din preț!
Articolul următorLa cererea publicului, spectacolul cu piesa Proştii sub clar de lună a fost programat și pe 27 octombrie!