Acasă Comunicat de presă Jandarmii dâmbovițeni în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor

Jandarmii dâmbovițeni în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor

30
0

Un grup de prieteni potrivit, un comportament adecvat la școală și consecințele consumului de substanțe interzise – sunt doar trei dintre aspectele aduse în discuție de jandarmii dâmbovițeni pe timpul unei acțiuni informativ-preventive ce a avut loc astăzi, 11 aprilie a.c., la Liceul Teoretic „I.C. Vissarion” din orașul Titu.
Jandarmii le-au vorbit elevilor despre delincvența juvenilă, bullying și le-au dat exemple de fapte comise de adolescenții care nu au conștientizat repercusiunile și nici gravitatea acestora, pornind de la contravenții și până la acțiuni mai grave, de natură infracțională. Totodată, le-au explicat despre riscurile majore ale consumului de substanțe interzise.
Aceștia i-au încurajat să comunice mai mult, atât în familie, cât și în grupul de prieteni, astfel încât să găsească o soluție atunci când întâmpină o problemă.
Datorită modului interactiv în care s-a desfășurat, acțiunea de informare și prevenire s-a bucurat de aprecierea cadrelor didactice și de atenția celor peste 80 de elevi participanți.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentVerificările inspectorilor ITM Dâmbovița pe șantierele de construcții din județ au condus la aplicarea de amenzi de 676.000 de lei și chiar la sistări de activitate! 29 de angajați au fost depistați lucrând „la negru”!
Articolul următorComplexul Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște lansează două campanii publice: „Obiecte și amintiri din comunism“ și „Școala de Cavalerie de la Târgoviște”