Acasă Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa Invitație la… nostalgie! Proiecție specială a filmului ”Astă-seară dansăm în familie”, în...

Invitație la… nostalgie! Proiecție specială a filmului ”Astă-seară dansăm în familie”, în care sunt secvențe filmate în Târgoviște!

48
0

O invitație la film: Astă-seară dansăm în familie, în regia lui Geo Saizescu, în spațiul generos al Bibliotecii Județene din Târgoviște.

Acest film din anul 1972 ne oferă ocazia de a revedea străzi ale orașului Târgoviște care astăzi nu mai sunt și de a reconstitui fragmente din ”lumea veche”.

Un bun prilej pentru participanți de a (re)trăi atmosfera și ritmul acelor vremuri și de a depăna amintiri la o cafea.

De a contrapune ”lumea veche” lumii noi pe care Aldous Huxley o imaginează în cartea sa, greu digerabilă, Minunata lume nouă.Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Dâmbovița în parteneriat cu Asociația EuroTrainer, în cadrul proiectului Conservarea, restaurarea și valorificarea clădirii „Fosta școală de cavalerie” în vederea consolidării identității culturale a județului Dâmbovița, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Evenimentul va avea loc joi, 23 noiembrie 2023 în intervalul orar 12:00 – 13:30, la Biblioteca Județeană ”I.H. Rădulescu” Dâmbovița, str. Stelea, nr. 2, Târgoviște.

Consiliul Județean Dâmbovița și Asociația EuroTrainer

Articolul precedentPolițiștii dâmbovițeni au continuat misiunile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și siguranței publice 
Articolul următorEnergie și adrenalină: Startul Etapei Finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne