Acasă Comunicat de presă Energie și adrenalină: Startul Etapei Finale a Campionatului de Înot al Ministerului...

Energie și adrenalină: Startul Etapei Finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

46
0

Astăzi, 22 noiembrie, la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, a avut loc deschiderea etapei finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, competiție organizată de Centrul Cultural al Ministerului.

Evenimentul, destinat exclusiv personalului din structurile M.A.I., respectiv polițiști, jandarmi și pompieri din întreaga țară, se concentrează asupra îmbunătățirii constante a condiției fizice, precum și pentru a dezvolta și consolida spiritul și munca de echipă.

Competiția se desfășoară pe trei categorii de vârstă: până la 35 de ani, între 35 și 45 de ani și peste 45 de ani.

Proba masculină include parcurgerea a 50 m liber, 100 m liber, 100 m bras și 200 m liber, în timp ce femeile concurează la probele de 50 m liber și 100 m bras.

O altă provocare pentru concurenți este proba de ștafetă 4×50 m liber.

Clasamentul final va evidenția antrenamentul sportivilor, evaluat pe baza performanțelor și a celui mai bun timp înregistrat, urmând ca, mâine, 23 noiembrie, după finalizarea probelor, să aibă loc festivitatea de premiere a concurenților.

Competiția este organizată în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și Inspectoratul pentru Situații de Urgență  Dâmbovița.

Articolul precedentInvitație la… nostalgie! Proiecție specială a filmului ”Astă-seară dansăm în familie”, în care sunt secvențe filmate în Târgoviște!
Articolul următor136 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European sunt disponibile pentru români prin rețeaua EURES