Acasă Epidemie coronavirus În ultimele 24 de ore, 30 de cazuri noi de coronavirus depistate...

În ultimele 24 de ore, 30 de cazuri noi de coronavirus depistate în Dâmbovița

45
0

BULETIN DE PRESĂdata de 05.10.2020

      Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 4.239 (30 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 3.584

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 154 (ultimele 3 decese-2 bărbați și o femeie, cu vârste 78, 87 și 80 ani)

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 579

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 340

•     Persoane aflate în izolare instituționalizată: 168

          În ultimele 24 de ore, reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița au efectuat  5 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 5 misiuni de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 12 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 3 misiuni privind transportul/recoltarea de probe biologice.

          Forţele de ordine din MAI au intensificat activităţile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare acestor instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Solicităm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități și de specialiști,  pentru a proteja sănătatea tuturor.

Respectați regulile de distanțare fizică! Limitați întâlnirile cu mai multe persoane! Evitați zonele aglomerate! Respectați cu strictețe regulile de igienă personală!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA