Acasă Poliția informează! 15.439 de lei sustrași dintr-un autoturism lăsat neasigurat în Găești! Polițiștii au...

15.439 de lei sustrași dintr-un autoturism lăsat neasigurat în Găești! Polițiștii au reținut un suspect!

115
0

Bănuit de furt, reținut de polițiști

La data de 5 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 35 de ani, din Costeștii din Vale, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în ziua de 14 septembrie a.c., ar fi sustras 15.439 de lei, dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe raza orașului Găești.

Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Pentru prevenirea furturilor din autoturisme, polițiștii le recomandă cetățenilor:

Asigurați de fiecare dată autoturismul, încuiați portierele chiar și atunci când coborâți pentru câteva secunde. Verificați dacă acestea s-au închis chiar dacă aveţi impresia că telecomanda a activat închiderea.

Nu lăsați nici măcar un geam întredeshis!

Eliminaţi pe cât posibil tentaţia! Nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile etc.) care să-i atragă pe hoţi.

Dacă sunteți victima sau martorul unei asemenea infracțiuni, apelați de îndată numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau anunțați imediat cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentÎn ultimele 24 de ore, 30 de cazuri noi de coronavirus depistate în Dâmbovița
Articolul următorJandarmii montani au desfășurat peste 40 de acțiuni informativ-preventive în luna septembrie