Acasă Important Câteva precizări necesare

Câteva precizări necesare

425
1
Sebitoriale

Ziarul dâmbovițean exclusiv online www.sebitoriale.ro este dedicat afacerilor, educației și dezvoltării, așa că este obligația noastră de a promova orice inițiative și întreprinderi din aceste domenii, chiar dacă este vorba despre firme private, persoane particulare sau instituții. Iar dacă unele articolele seamănă cu publicitatea, nu este vorba despre așa ceva, pentru că nu percepem nici un fel sumă de bani pentru publicarea acelor articole și nu există nici un fel de alte condiționări. Pur și simplu acesta este formatul ziarului nostru și ne asumăm promovarea absolut gratuită a firmelor, organizațiilor, instituțiilor și persoanelor private care produc ceva util sau oferă servicii necesare nouă, tuturor, la calitate maximă și cu intenții ce depășesc simpla dorință de a obține un profit.

Așa că, pentru articolele în care sunt descrise afaceri sau inițiative antreprenoriale nu vor fi cerute niciodată sume de bani și nu se vor încheia contracte de publicitate. Considerăm că, în primul rând, cititorii noștri, ”stăpânii noștri”, merită să afle despre produse sau servicii de calitate pe care le pot găsi pe aici, prin zona noastră, sau online. În al doilea rând, întreprinzătorii care pun pasiune și suflet în afacerile lor dedicate concetățenilor noștri, merită să fie sprijiniți măcar cu atât, în lupta lor inegală cu multinaționale ce dispun de bugete imense de publicitate, dar și cu instituții cam rigide și necooperante. Nu în ultimul rând, sperăm că circulația aceasta liberă a unor informații comerciale va întări afacerile autohtone și ne va aduce tuturor un plus de prosperitate și siguranță în viitor.

Pregătim o ofertă de publicitate la prețuri accesibile și în condiții tehnice deosebite, ce va fi curând postată pe site, pentru ca doritorii să poată alege și să decidă în cunoștință de cauză. Vom avea grijă să selectăm firme care vă aduc vouă, cititorilor noștri, produse și servicii cu adevărat utile și necesare. Inserțiile publicitare vor fi cât mai prietenoase și vom face totul ca să nu stresăm pe nimeni cu tot felul de artificii publicitare deranjante și sâcâitoare. Publicitatea are o latură informativă pe care vom încerca să o punem în valoare în interesul publicului larg. Cea persuasivă nu ne privește pe noi și nu o vom cultiva în nici un fel.

Până ce vom lansa oferta noastră de publicitate mai e puțin. Până atunci vă invităm să citiți ziarul nostru la ce oră doriți, de pe smartphone, tabletă, laptop sau PC și să ne urmăriți pe Facebook, unde postăm mai mult decât pe site.

Toate cele bune!

Articolul precedentEste disponibil nou model de formular 230
Articolul următorResponsabilitate, Adevăr, Prevenire.