Acasă Afaceri Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri, 27 octombrie 2023, la Casa...

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri, 27 octombrie 2023, la Casa Tineretului din Târgoviște

23
0

Aproape 500 de locuri de muncă ofertate la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri 27 octombrie 2023.

La eveniment sunt invitați agenții economici precum și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv absolvenți, persoane care doresc să își schimbe locul de muncă, șomeri,  precum și alte categorii de persoane disponibile actualmente pe piața muncii,  dar și instituții interesate de domeniul pieței muncii.

Precizăm că, până la această dată, oferta de locuri de muncă este de 478 de posturi vacante.

Dintre acestea menţionăm :

  • rectificator universal, mașinist pod rulant, zidar, galvanizator, bucatar, operator comandă numerică, strungar;
  • ospătar, confecționer articole textile, brutar, fierar – betonist, instalator, lucrător termopane, agent transporturi, electromecanic, funcționar administrativ, ghid turism, agent securitate, patiser, consultant credit, lucrător în comerț, ambalator manual, cofetar;
  • stivuitorist, specialist marketing, gestionar depozit, mecanic utilaj, macaragiu, inspector în sănătate și securitate în muncă, casier, contabil, administrator rețea, inginer producție, montator subansamble;
  • inginer mecanic, inginer metalurg, inginer electromecanic, economist, inginer construcții civile, manipulant mărfuri și  muncitor necalificat.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita  oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 17 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru  formare profesională, informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și locuri de muncă prin rețeaua Eures vin și în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii.

Totodată, pentru că eSPOR-Relația cu angajatorii”, proiect aflat în implementare până la data de 31 decembrie 2023, prevede adaptarea serviciilor dedicate angajatorilor funcție de nevoile acestora, prin  proceduri simplificate, prin introducerea de servicii on-line bazate pe semnătură electronică, în implementarea măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă, vor fi puse la dispoziție, cu ocazia Bursei, informații, materiale care vor detalia schimbările în bine, în relația noastră cu angajatorii.

Vă invităm, așadar, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți din Târgovişte, care va avea loc în data de 27 octombrie, începând cu ora 10.00,  la  Clubului Studenţilor din Târgoviște, strada Tineretului, nr.1.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentLa cererea publicului, spectacolul cu piesa Proştii sub clar de lună a fost programat și pe 27 octombrie!
Articolul următorPolițiștii dâmbovițeni continuă misiunile pentru siguranța comunității