Acasă Comunicat de presă Polițiștii dâmbovițeni continuă misiunile pentru siguranța comunității

Polițiștii dâmbovițeni continuă misiunile pentru siguranța comunității

19
0

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți în teren, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță în segmentul stradal, combaterea comportamentelor antisociale, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea unor accidente de circulație cu consecințe grave.

Astfel, au fost instituite 19 filtre, fiind legitimate 432 de persoane și oprite pentru control 215 autovehicule.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 219 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 53.430 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 40 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 177 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind regulile de circulație pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice din județ și prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii au testat  96 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și au fost reținute 12 permise de conducere, dintre care unul pentru nerespectarea regimului legal de viteză și unul pentru consumul de băuturi alcoolice. 

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentBursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri, 27 octombrie 2023, la Casa Tineretului din Târgoviște
Articolul următorMesajul Prefectului județului Dâmbovița, Claudia Gilia, de Ziua Armatei Române