Acasă Centrul Județean de Cultură Dâmbovița Bucuria copiilor, a părinților și a bunicilor – Festivalul de teatru pentru...

Bucuria copiilor, a părinților și a bunicilor – Festivalul de teatru pentru copii „Mimesis Fest” are loc și anul acesta la Târgoviște!

56
0

În perioada 25-28 iulie 2023, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va organiza cea de-a VII-a ediţie a Festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest”, ce are ca scop promovarea şi stimularea artei interpretative şi este, totodată, o alternativă de petrecere a vacanţei în aer liber.

În cadrul festivalului vor fi prezentate, în fiecare zi, spectacole de teatru susţinute de trupe formate din actori profesionişti, dar şi spectacole susţinute de copii şi tineri absolvenţi ai clasei de teatru de la Şcoala de Arte „Octav Enigărescu” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Aceştia vor pune în valoare, printr-o interpretare proprie, piese de teatru clasice, aducând la viaţă personaje îndrăgite din lumea poveştilor.

De asemenea, vor avea loc ateliere de creaţie unde copiii vor putea să confecţioneze măşti şi figurine din baloane, precum şi ateliere de pictură pe faţă și spectacole cu statui vivante.

Astfel, timp de 4 zile, iubitorii teatrului sunt aşteptaţi să petreacă momente frumoase alături de actori şi personajele întruchipate de aceştia.

Locul de desfăşurare va fi Piața „Mihai Viteazul”.

Accesul este liber.

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Articolul precedentLa Bursa Locurilor de Muncă de azi, Inspectorul șef al ITM Dâmbovița, Marius Lixandru, a discutat cu viitorii salariați despre drepturile și obligațiile pe care le vor avea după angajare!
Articolul următorAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, în perioada 10 – 14.07.2023