Acasă Afaceri AJOFM Dâmbovița facilitează drumul către o carieră de succes!

AJOFM Dâmbovița facilitează drumul către o carieră de succes!

13
0

Într-o piață a muncii aflată într-o permanentă dinamică, competențele profesionale devin moneda de schimb esențială pentru inserția și progresul în carieră.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează și în luna iunie 10 cursuri de formare profesională GRATUITE pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Ocupațiile pentru care se vor deschide cursuri sunt:
– operator la mașini unelte cu comandă numerică, contabil, recepționer hotel, frizer, ospătar, referent resurse umane, două cursuri de operator introducere validare date, machior și sudor electric.

Cursurile organizate de către AJOFM Dâmbovița pot deschide noi orizonturi profesionale printre care, obținerea unei calificări recunoscute pe plan național și internațional și implicit creșterea șanselor de angajare.

În vederea participării la cursuri, persoanele interesate trebuie să prezinte următoarele documente:

  • carte identitate;
  • act studii;
  • certificat naștere;
  • certificat căsătorie (dacă este cazul);
  • adeverință medicală.

Atenția acordată dezvoltării abilităților specifice fiecărei ocupații de către specialiștii noștri, asigură un avantaj competitiv pentru cursanți și ne recomandă ca principali furnizori de formare profesională pe piața muncii.

Pentru mai multe informații, se poate accesa site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Persoane fizice / Formare profesională, e-mail : ajofm.db@anofm.gov.ro sau contacta pe domnul Sorin Bădoiu la numărul de telefon 0732100376.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentStructurile teritoriale ale MAI, alături de copii în parcul Chindia  
Articolul următorPolițiștii dâmbovițeni au prins în acest weekend 18 șoferi vitezomani care conduceau cu mai mult de 50 km/h decât viteza legală!