Acasă Comunicat de presă Structurile teritoriale ale MAI, alături de copii în parcul Chindia  

Structurile teritoriale ale MAI, alături de copii în parcul Chindia  

8
0

Astăzi, 2 iunie a.c., parcul Chindia din Târgoviște a fost gazda bucuriei, zâmbetelor, curiozității și entuziasmului. Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne s-au alăturat celor mici în ,,Orășelul copiilor” și au adus împreună zeci de copii, părinți și reprezentanți ai MAI pentru a petrece o zi de neuitat.

Copiii au avut ocazia să interacționeze cu jandarmii, polițiștii, pompierii si reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, să descopere materialele de protecţie și intervenție, autovehiculele folosite în misiuni și să participe la o multitudine de jocuri și activități organizate special pentru ei.

Întreaga activitate a fost inițiată de Școala Primară Adventistă Târgoviște și Asociația Respiro și a avut ca scop familiarizarea copiilor cu privire la rolul, atribuțiile și misiunile structurilor participante.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, în perioada 3 – 9 iunie 2024
Articolul următorAJOFM Dâmbovița facilitează drumul către o carieră de succes!