Acasă Comunicat de presă Agentul șef principal de poliție, Cătălin Amuza, victorie cu echipa la Bucharest...

Agentul șef principal de poliție, Cătălin Amuza, victorie cu echipa la Bucharest International Half Marathon and 10K

11
0

Ieri, 21 aprilie, s-a desfășurat Bucharest International Half Marathon and 10K, un eveniment creat la iniţiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diţă, la care a participat și domnul agent șef principal de poliție Cătălin Amuza, campion național la atletism.

Astfel, echipa din care acesta a făcut parte, respectiv „Trupa lui Fane” formată din Cătălin Amuza, Vali Puzderică și Flavius Ștefănescu, a obținut primul loc pe echipe la general, la proba de 10 km.

Locul I pe echipe a fost obținut prin cumularea timpilor de final ai fiecărui membru al echipei, demonstrând un nivel ridicat de competitivitate și determinare.

De asemenea, la proba individuală, Cătălin s-a clasat pe locul 14 la general și pe locul 4 la categoria +40, cu timpul de 35 de minute și 40 de secunde, cu ritm pe 3,29 km.

Felicitări, Cătălin, ești un exemplu pentru noi!

Articolul precedentAcțiuni desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în cadrul acțiunii preventive „SPEED”
Articolul următorExerciții tactice ale pompierilor pentru cazul producerii unui cutremur la Colegiul Național „Vladimir Streinu” Găești și Școala Gimnazială Șelaru