Acasă Poliția informează! Activități informativ-preventive organizate astăzi în municipiul Târgoviște

Activități informativ-preventive organizate astăzi în municipiul Târgoviște

100
0

Astăzi, 3 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean DâmbovițaCompartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroul Siguranță Școalară, alături reprezentanți de la Agenția Națională Antidrog, au organizat sesiuni de informare a cetățenilor din municipiul Târgoviște.

Activitățile s-au desfășurat la Complexul Național Curtea Domnească, la Muzeul Poliției Române și la un centru comercial din Târgoviște, obiectivul fiind acela ca, în special, în perioada sărbătorilor de iarnă, cetățenii să conștientizeze pericolele la care se expun și să adopte toate măsurile de siguranță pentru a preveni faptele de furt din locuințe.

De asemenea, polițiștii au oferit informații privind articolele pirotehnice care pot fi utilizate în această perioadă, precum și cu privire la materialele pirotehnice care sunt interzise și sancțiunile care sunt prevăzute pentru încălcarea legislației în vigoare. O altă tema abordată în cadrul activității a fost reprezentată de prevenirea consumului de alcool și droguri la volan, cetățenii putând să simuleze efectele vizuale ale consumului unor astfel de substanțe cu ajutorul unor ochelari special destinați în acest scop.

Articolul precedentProgramul de vizitare al muzeelor din cadrul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște în minivacanța de 1 Decembrie
Articolul următorMinisterul Finanțelor lansează ultimele emisiuni de titluri de stat pentru populație din 2022