Acasă Publicitate 5 motive pentru a citi ziarul online Sebitoriale.ro

5 motive pentru a citi ziarul online Sebitoriale.ro

194
0

Iată 5 motive magnetice pentru a citi ziarul dâmbovițean Sebitoriale, cunoscut și sub numele de www.sebitoriale.ro:

  1. Originalitatea – Conceptul ziarului www.sebitoriale.ro este absolut original, combinând cele mai importante teme ale momentului, Afacerile, Educația și Dezvoltarea, într-un mod neașteptat, dar mereu interesant.
  2. Contentul, pardon, conținutul – Articole originale ca pe www.sebitoriale.ro, pe teme importante, bine scrise, interesante și care merită să fie citite, nu mai întâlnești nicăieri. Aici plagiatul este absolut interzis!
  3. Claritatea – Dezideratul oricărui secretar de redacție de a lucra numai cu redactori care știu să scrie clar și la obiect a fost, se pare atins în redacția www.sebitoriale.ro. Articolele vorbesc de la sine!
  4. Designul – Construit de un informatician profesionist pe platforma WordPress, cu ajutorul unei teme special concepute pentru presa online, siteul www.sebitoriale.ro este ușor de accesat și ușor de citit de pe orice dispozitiv și ecran din ultimii zece ani. Pe laptop sau PC, pe tabletă sau smartphone, cu orice browser, Opera, Chrome, Mozilla sau Edge (chiar și cu Torr, da!), www.sebitoriale.ro se încarcă repede, iar navigarea în pagini se face lin, fără timpi de așteptare enervanți.
  5. Unicitatea – Poate nu contează prea mult, dar este singurul ziar online din România care ocupă singur prima pagină de căutare din Google. Verifică acum și vezi minunea! Până va apărea vodka Sebitoriale, ciocolata Sebitoriale sau automobilul electric Sebitoriale, prima pagină din Google este a ziarului www.sebitoriale.ro și a contului său de Facebook. Este și unicul ziar dâmbovițean ce are un cod QR care te ajută să accesezi siteul www.sebitoriale.ro sau pagina de Facebook Sebitoriale, cât ai zice… Sebitoriale!
Codul QR al www.sebitoriale.ro

Așa că pune un semn de carte paginii www.sebitoriale.ro și revino când dorești pentru a citi cele mai proaspete articole! Același cod QR te duce repede și pe pagina de Facebook Sebitoriale, aka https://www.facebook.com/sebitoriale/ unde vei găsi de-ale noastre și nu numai. Dă share și like după voință și putință, oricând, la orice oră!

Articolul precedentA doua zi după a doua zi
Articolul următorA început al doilea semestru al anului școlar 2019 – 2020!