Acasă Epidemie coronavirus 47 de persoane în carantină – 1089 de persoane în izolare

47 de persoane în carantină – 1089 de persoane în izolare

115
2
Cort triaj în curtea Spitalului Județean Dâmbovița

BULETIN DE PRESĂ al Centrului Județean de Comunicare și Informare publică Dâmbovița

”Astăzi, 22.03.2020, în județul Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu 1089 persoane asimptomatice
  • au ieșit din izolare la domiciliu 226 persoane
  • se află în carantină, în spațiile identificate în acest sens, 47 de persoane.

În ultimele 24 de ore, au acționat pe raza județului Dâmbovița 147 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 37 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, în scopul verificării respectării măsurii de izolare la domiciliu. De asemenea, a fost asigurată deplasarea și însoțirea celor 9 persoane către centrele de carantină.

Astfel, au fost verificate 682 de persoane, dintre care 83 în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și au  fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 1500 de lei celor care nu au respectat măsura izolării la domiciliu.

În continuare, pe raza întregului județ, sunt desfășurate activități, pentru verificarea și identificarea persoanelor care încalcă măsura izolării la domiciliu.

Zilnic sunt înregistrate apeluri (13 pană la acest moment) la numărul de telefon 0730.013381 în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița, efectuate de către șoferi de tir și persoane aflate în izolare la domiciliu în județul Dâmbovița.

Totodată, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița va monta astăzi două corturi de triaj la Spitalul Municipal Moreni.

Este foarte important să respectați măsurile adoptate de către autorități! Evitați ieșirile din casă și respectați măsurile de igienă personală, esențiale în vederea răspândirii COVID-19!

Facem un apel către populație în vederea respectării prevederilor din cele două Ordonanțe militare nr 1/17.03.2020 și nr. 2/21.03.2020, precum și alte hotărâri și ordine adoptate în scopul prevenirii coronavirusului COVID-19.” Centrul Județean de Comunicare și Informare publică Dâmbovița

Articolul precedentCondițiile de avizare pentru cazul de Forță Majoră
Articolul următorA intrat în vigoare Ordonanța Militară nr 2/21 03 2020

2 COMENTARII

  1. zyloprim micardis desconto de laboratorio Weiner said record high physical aluminum prices have costthe Chicago based brewer tens of millions of dollars in recentyears buy stromectol online usa CYP1A1 mRNA and protein levels and enzymatic activity increased upon PCE incubation

  2. Two outcomes were defined; these were total deaths and breast cancer deaths with deaths from other causes censored buy tamoxifen uk Systemic delivery of liposomal short chain ceramide limits solid tumor growth in murine models of breast adenocarcinoma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.