Acasă Anunț important Zi sau noapte, pe ei contăm pentru ajutor! ISU “Basarab I” Dâmboviţa...

Zi sau noapte, pe ei contăm pentru ajutor! ISU “Basarab I” Dâmboviţa își prezintă raportul săptămânal!

99
0

Misiuni ale pompierilor dâmbovițeni în perioada 12 – 18.12.2022

În perioada 12 – 18 decembrie a.c., echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au acționat la 43 evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 12 acțiuni la accidente rutiere, 19 acțiuni pentru asistența persoanelor aflate în dificultate. 1 misiuni pentru asanare miniție neexplodată și 6 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de ușă, salvări animale, asigurare zonă etc.). De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 180 cazuri medicale.

Echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 11 misiuni de recunoaștere și informare preventivă în localități din raioanele de intervenție, 1 exercițiu în teren pentru antrenamentul forțelor de intervenție și 19 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița.

În cazul producerii unui incendiu, este obligatoriu să anunțați evenimentul în cel mai scurt timp posibil, la numărul de urgențe 112.

ℹ️ Puteți intra pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență “FII pregătit” pentru consultarea ghidurilor privind modul de comportare în situații de urgență, accesând următorul link: https://fiipregatit.ro

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Articolul precedentInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița și-a deschis porțile micilor colindători
Articolul următorAplicarea actualului Contract-cadru se prelungește până la 31 martie 2023