Acasă Poliția informează! ”Weekend în siguranță”, garantat de polițiștii dâmbovițeni

”Weekend în siguranță”, garantat de polițiștii dâmbovițeni

16
0

Pentru că siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate, polițiștii dâmbovițeni au acționat pe parcursul weekendului, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunități.

În zilele de 5 și 6 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, pentru a preveni și sancționa producerea unor fapte ilicite și pentru a asigura un climat de ordine și liniște publică.

De asemenea, polițiștii au fost angrenați în misiuni de pază la locațiile secțiilor de votare pentru a preveni apariția unor incidente de natură să perturbe procesul de votare.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 71 de evenimente, dintre care 52 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 38 de infracţiuni, 24 dintre acestea fiind contra persoanei și 9 contra patrimoniului.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 396 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 95.755 de lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate în domeniul siguranţei rutiere, au fost reținute 30 de permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.