Acasă Compania de Apă Vineri, 7 octombrie 2022, la Răcari va fi oprită temporar furnizarea apei...

Vineri, 7 octombrie 2022, la Răcari va fi oprită temporar furnizarea apei potabile

66
0

Vă informăm că se va întrerupe alimentarea cu apă în cartierele Colacu, Săbiești, Stănești, Bălănești și Ghimpați din orașul Răcari, în data de 07.10.2022, între orele 08:0016:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentPrecizări de la Casa de Asigurări de Sănătate Dâmbovița privind asigurații însoțitori ai pacienților oncologici
Articolul următorCJD va solicita avizul de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor din judeţul Dâmboviţa. Obiectiv – instalație de tratare a deşeurilor colectate separat și centru de aport voluntar Şotânga”